Pozabite na preglednice. Od zdaj naprej upravljajte vaše sezname naslovnikov na enem samem mestu.


So vaši seznami e-mail prejemnikov razpršeni? Zbirate prijave na e-mail obvestila v bazi vašega spletnega mesta ali na v vašem e-mail nabiralniku ter jih nato urejate v večih nepovezanih Excelovih datotekah ali podobnih programih? Lahko si enkrat za vselej olajšate delo in od sedaj naprej vse sezname prejemnikov urejate v sistemu Newsletter.si. Enostavno uvozite prejemnike v vaš Newsletter.si račun in jih v bodoče urejajte, dodajajte, segmentirajte po skupinah in beležite odjave na enem mestu. Zahvaljujoč Newsletter.si prijavnim obrazcem, ki jih lahko vključite v vaše mesto, pa lahko sedaj na istem mestu zbirate tudi vse nove prijave interesentov na e-pošto.


Zlahka uvozite prejemnike iz preglednic
(Excel ipd.)

Prvi korak pri gradnji baze poštnih prejemnikov v Newsletter.si je uvoz teh v sistem. Pripravite preglednico v Excelu ali podobnem programu in enostavno uvozite seznam v CSV formatu, seznam pa nato lahko zlahka urejate naprej v uredniškem vmesniku Newsletter.si.
 
External link opens in new tab or window


Intuitivno urejanje seznamov
Ročno dodajanje in brisanje prejemnikov, kopiranje prejemnikov iz seznama v seznam, izdelava seznamov za testno pošiljanje, dodajanje novih seznamov z uvozom in njihovo nadaljno urejanje, vse to je v vašem Newsletter.si računu enostavno in uredniku prijazno opravilo. Zagotavljamo vam, da vaših seznamov odslej ne boste želeli urejati več nikjer drugje.
 
External link opens in new tab or window


Vse prijave na enem mestu
S prijavnimi obrazci sistema Newsletter.si, ki jih lahko povsem enostavno umestite v vaša spletna mesta, lahko sedaj prijave z vseh spletnih mest zbirate na enem samem mestu. In to še ni vse: v prijavne obrazce lahko ob nadgradnji dodate poljubna podatkovna polja in že ob sami prijavi zberete vse dodatne podatke, ki jih od prejemnika potrebujete za podrobnejše segmentiranje in oblikovanje segmentiranih sezname prejemnikov (po spolu, po starosti, po interesih ipd.).
 
External link opens in new tab or window



In še več...


Odjava s seznamov z enim samim klikom
Ni vam treba več posebej skrbeti za odjave - vse odjave od prejemanja e-mail sporočil s strani vaših prejemnikov se avtomatično beležijo v vaših e-mail seznamih in preprečujejo kasnejše ponovno pošiljanje tem prejemnikom.

Avtomatično brisanje duplikatov
Če pri se v bazi prejemnikov pomotoma znajdejo dvojni zapisi (denimo iz uvoženega e-mail seznama), jih sistem samodejno zazna in onemogoči pošiljanje pošte istim prejemnikom večkrat.