O nas



Storitev Newsletter.si smo razvili v podjetju Spletnik d.o.o. Storitev je namenjena podjetjem in ostalim organizacijam za izvajanje e-mail marketinških kampanj.



Spletnik d.o.o. smo majhno, hitro prilagodljivo in učinkovito podjetje in pokrivamo širok spekter spletnih storitev. Z bogatimi izkušnjami pri razvoju vsega od uspešnih spletnih uporabniških servisov do strankam prilagojenih rešitev smo partner, ki mu lahko zaupate razvoj vaše spletne prisotnosti.


Podjetje Spletnik je bilo ustanovljeno leta 2004 z namenom, da lokalnim naročnikom servira napredne spletne rešitve pod dostopnimi pogoji. V relativno kratkem času se je podjetje uspelo prebiti do naročnikov visokega profila, za katere je razvila visoko kakovostne tehnološke rešitve. Razvoju Spletnika botrujejo visoka stopnja zanesljivosti, poznavanje najnovejših spletnih tehnologij in ljudje, ki tvorijo Spletnik.


Smo full service digitalna agencija, ki celostno poskrbi za vse vaše potrebe na internetu.
Naša misija je razumeti posel in poslovne cilje naših naročnikov in poskrbeti za uresničitev teh ciljev s pomočjo preizkušenih digitalnih rešitev in specializiranih strokovnjakov.

Naš tim in podjetje nenehno sledita potrebam trga in trendom, zato se ves čas razvijamo.
Naš cilj je iskanje in razvoj naprednih rešitev, ki pripomorejo pri doseganju ciljev, so celostno načrtovane, testirane in dosegajo pričakovane rezultate.

Tako so nastale rešitve kot so:

• Kriptomat (External link opens in new tab or windowwww.kriptomat.io)
• Platformax (External link opens in new tab or windowwww.platformax.com)