Potrebujete pomoč ali nasvet?



Pri Newsletter.si se zavedamo, da kljub temu, da je naš servis enostaven in intuitiven za uporabo, nivo poznavanja spletnih orodij ni enak pri vseh naročnikih. Ker računamo s tem, da se bodo za preizkus naše storitve odločali tako veterani v e-mail marketingu kot tudi tisti, ki v to stopajo prvič, smo pripravljeni na to, da se bodo vedno pojavljala določena vprašanja vezana za uporabo servisa.


Z naročilom naše storitve zagotovo ne boste prepuščeni sami sebi, zato nam glede kakršnihkoli vprašanj lahko pišete na e-mail naslov info@newsletter.si ali pa pokličete na našo telefonsko številko za podporo strankam. Z veseljem vam bomo pomagali ne samo pri uporabi samega servisa, temveč tudi s kakim nasvetom ali predlogom, ki ga boste vedno dobili pri pogovoru s katerim od članov naše ekipe.


Prvi koraki


V vsakem primeru vam predlagamo, da si odprete brezplačni račun in brez obveznosti, pa tudi brez posebne nevarnosti, da bi pomotoma poslali preveliko količino sporočil, preizkusite delovanje aplikacije in se prepričate, kako uporabniku prijazen je naš servis v resnici.


Medtem, ko boste servis preizkušali, vas vabimo še, da si preberete in ogledate:



Video vodiči
Kako v praksi poteka delo s servisom Newsletter.si, različni primeri in prijemi.

Pogosto zastavljena vprašanja
Vprašanja in odgovori vezani na uporabo servisa Newsletter.si.

E-mail marketing blog
Koristni članki, ki vam bodo pomagali pri e-mail marketingu, ne glede ne to ali ste začetnik ali pa področje že poznate.